Københavns popularitet smitter af på boligpriser i yderområderne

Det er nok ingen hemmelighed, at de københavnske boligpriser har været på himmelflugt de seneste år.

Indtil i sommer var det dog begrænset, hvor meget Storkøbenhavns popularitet smittede af på byens yderområder. Sådan er det heldigvis ikke længere.

Priserne i yderområderne følger trop, og områder som Brønshøj og Herlev får nu også gavn af hovedstadens beboerboom.

Ifølge boligsiden.dk steg priserne i yderområderne faktisk hele 12,5 procent fra sommeren 2015 til sommeren 2016. De tal gør 2015 til det bedste år på boligmarkedet siden finanskrisen, og der er ikke noget, der tyder på, at 2016 kommer til at bryde mønsteret.

Den store efterspørgsel på københavnske boliger gør det til en god idé at overveje, om det måske er tid til at sætte din bolig til salg.

Måske drømmer du om noget større? Eller om at flytte tættere på- eller længere væk fra byen?

Liggetiden i København og omegn er lav og priserne er høje. Derfor kan du også relativt hurtigt få realiseret dine boligdrømme.

Især hvis du får fat i den helt rigtige mægler, som kan hjælpe dig med at sælge din bolig.

Bliv en af vores glade kunder

Hos Peter Sepstrup i Brønshøj/Herlev har vi god kontakt til mulige købere, og der er stor sandsynlighed for, at én af dem går og venter på, at lige netop din bolig bliver sat til salg.

Vi har nogle af områdets allerhøjeste tilfredshedsundersøgelser. Det skyldes, at vi vægter personlig kontakt, tryghed og lokalt kendskab højt.

Vores mange tilfredse kunder er vores vigtigste kvalitetsstempel. De er din forsikring for, at vi gør vores arbejde godt.

Her kan du læse, hvad nogle af vores kunder siger om os, inden du afgør, om vi skal hjælpe dig med at sælge din bolig.

Det siger vores kunder:

”Det var bekendte i nabolaget, som anbefalede os at sælge gennem Peter Sepstrup i Brønshøj/Herlev, og det var på alle måder et godt valg. På mindre end tre uger blev huset solgt. Vi kan varmt anbefale Peter Sepstrup og team, som har en dygtig og engageret stab. På kontoret oplevede vi de rigtig gode medarbejdere, som tog sig af vores sag, som utrolig energiske, præcise og meget dygtige med et særdeles vindende væsen. Vi er dem meget taknemmelige” – Harry og Aase, Herlev.

”Med Peter Sepstrup og team får du en totaloplevelse fra start til slut. Jeg oplevede en effektiv salgsindsats med et rigtig flot slutresultat. Jeg blev løbende opdateret omkring salget, og fik en personlig og professionel rådgivning. Det var et trygt samarbejde med en meget handlekraftig mægler, som jeg varmt kan anbefale” – Birgitte, Brønshøj.

Vi vil meget gerne tilføje dig til vores kreds af glade kunder og hjælpe dig med at få solgt din bolig, så du kan få mest muligt ud af boligmarkedets fremdrift.

Kontakt os i dag på telefon 4011 2323 og hør mere.