Vi har de mest tilfredse kunder i området

En ejendomsmæglers vigtigste opgave er at give dig en positiv og tryg oplevelse med salget af din bolig. Kundeoplevelsen er det vigtigste parameter for en ejendomsmæglers kvalitet.

Ifølge Boligsiden.dk har vi nogle af de allerhøjeste kundevurderinger i lokalområdet, og vi ligger over landsgennemsnittet på langt de fleste parametre. Det er vi rigtig stolte af.

Skræddersyede salgsmetoder er nøglen

En af grundende til, at vores sælgerkunder er så tilfredse med det arbejde, vi udfører er, at vi skræddersyer vores salgsmetode til den enkelte kunde hver eneste gang.

Det er vores erfaring, at vi på den måde sikrer, at vores kunder føler sig tryggest og bedst behandlet. Og det fortæller vores kunder også:

”Min ejendom igennem mange år skulle sælges og i den forbindelse faldt valget på Peter Sepstrup. Min familie og jeg oplevede en engageret indsats fra alle mæglere på kontoret og at der blev taget seriøst hensyn til vores situation og forventninger i hele processen. Det resulterede i et hurtigt salg til en ny glad ejer.”

– Elsebeth, J.E. Pitznervej

 

For os er hver eneste bolig unik, og den måde vi solgte en bolig på i går, vil ikke nødvendigvis være den rigtige måde for den bolig, vi skal sælge i morgen.

Derfor ser vi en kæmpe styrke i vores skræddersyede salgsplaner.
Vores mæglere er eksperter i at finde hver enkelt boligs største styrker, og vi ved hvordan – og til hvem – vi skal markedsføre en bolig, for at få den solgt.

Hver eneste gang vi skal sælge en bolig, er det med dig i centrum.
Vores erfarne og dygtige mæglere forstår at lytte til dig, og de står altid klar med kvalificeret rådgivning.

Ærlighed er guld værd

Vi vægter ærlighed højt, og vi er altid åbne omkring de overvejelser vi gør os, når vi prissætter og markedsfører din bolig.

Det er vigtigt for os, at prisen bliver realistisk, og på samme tid rammer så tæt op ad den pris, du selv forestiller dig, som muligt.

Og netop ærligheden er en af de ting, som vores kunder værdsætter højt:

”Vi har tidligere solgt vores bolig gennem, Peter Sepstrup med stor succes. Vi valgte også Peter Sepstrup og team, til at sælge vores dejlige hus denne gang. Peter Sepstrup var fra start meget engageret og rådgav os ærligt og professionelt omkring prisfastsættelsen. Der var hurtige tilbagemeldinger omkring status på fremvisninger og opfølgning på kunder. Der var altid en rar og humoristisk stemning på kontoret. Det var et trygt samarbejde. Det var et trygt samarbejde med en handlekraftig og professionel mægler som vi varmt kan anbefale til andre.”

– Lærke, Anne og Kenneth, Vingetoften 7.

Vi sætter en ære i at skabe god dialog fra start til slut.

Derfor får du altid tilknyttet din egen faste mægler, som du får direkte kontakt til. Så ved du, hvor du skal ringe hen, hvis du har spørgsmål, du ønsker at få afklaret.

Vi er en stolt mæglerforretning. Vi kan vores kram, og vi arbejder hver eneste dag hårdt for at give vores kunder den allerbedste oplevelse med salget af deres bolig.

går du med salgstanker?

Ring til os på telefon 4011 2323, så tager vi en uforpligtende snak om dine muligheder. Vi glæder os til at høre fra dig.