Mød vores dygtige mæglere

Vi sætter stor pris på den personlige kontakt med vores kunder, og vi vil gerne have, at du kender os.
Her kan du møde de dygtige mæglere, der holder til hos i Brønshøj/Herlev.

Jonas Poulsen

 

Jonas er Ejendomsmægler MDE og Vurderingskonsulent for Totalkredit.
Jonas startede som trainee i Estate Brønshøj/Herlev og uddannede sig sideløbende til ejendomsmægler. Siden har han været en trofast del af holdet på Frederikssundsvej.

Jonas er kontorets blæksprutte. En gæv gut og sådan én, der har svarene på det meste. Har han ikke svaret på forhånd, kan vi være sikre på, at han finder det til os.
Jonas er meget vellidt af både kollegaer og kunder, og det skyldes netop, at han er enormt servicemindet og hver dag gør en positiv forskel for andre.

Jonas bor på Vesterbro, og er en rigtig overskudstype, der både cykler, løber og dyrker fitness i sin fritid. Han er desuden glad for god mad og har en stor interesse for gourmet. Den interesse deler han med sin kollega, Jacob, og der er knald på feinsmeckeriet, når de deler madoplevelser med hinanden.

JACOB LAURIDSEN

 

Jacob er Ejendomsmægler og sidder med salg og vurdering.
Han er den nyeste tilføjelse til vores team, og har mange års erfaring med sig i bagagen. Jacob er en yderst kompetent mægler, som har styr på sit fag. Han er særdeles servicemindet og sørger for, at du er i trygge hænder, når du skal sælge din bolig.

Jacob er kontorets anden gourmetmand, og han er, om muligt, endnu mere interesseret i at lave og spise god mad, end sin kollega, Jonas.
Han bor på Frederiksberg sammen med sin forlovede. Og mon ikke, at menuen til deres bryllup næste år bliver værd at smage på?

PETER SEPSTRUP

 

Peter Sepstrup er indehaver af Estate Brønshøj/Herlev, Ejendomsmægler MDE, Køberrådgiver med Tryghedsmærke og Vurderingskonsulent for Totalkredit.

Peter har været i butikken siden 1985, hvor han startede som søndagsmedhjælper i det, der dengang hed Scheel & Orloff. Peter overtog forretningen som indehaver i 1997. Peter er altså en erfaren herre, som ved hvad der rør sig på boligmarkedet. Du kan læse mere om Peters historie her.

Peter bor ude på landet og har to skønne døtre på 18 og 20 år. Den sparsomme tid bliver indimellem brugt på gode venner og en god løbe- eller cykeltur i de landlige omgivelser, men det er, ifølge ham selv, nok mere af nød end af lyst.

Du er altid velkommen til at besøge Peter Sepstrup og team i Brønshøj/Herlev i vores hyggelige butik, hvor vi står til rådighed for en snak om dine muligheder.

Kom ned og hils på os, hvis du går med salgstanker

Vi bor på Frederikssundsvej 330. Du er også velkommen til at kontakte kontoret på telefon: 4011 2323

Vi glæder os til at møde dig!