Hvem er Peter Sepstrup? 

En søndag i 1985 gik en ung mand ved navn Peter ind ad døren til ejendomsmæglerforretningen Scheel & Orloff i Brønshøj.

Han var netop blevet ansat som søndagshjælper hos ejendomsmæglerne. Den dag blev, måske uden Peters vidende, den første dag i resten af hans liv. For den unge mand blev bidt af faget. Faktisk så bidt, at han opsagde sin stilling som befalingsmand i Livgarden for i stedet at blive ansat på fuld tid i butikken.

Siden slog han sine folder i Scheel & Orloff og siden i både Danbolig og Home, før han vendte tilbage til butikken på Frederikssundsvej igen.

I 1994 blev Peter statsautoriseret ejendomsmægler. Hans kærlighed til faget og dets mange facetter var vokset stødt, siden han første gang fik lov at snuse til det ni år tidligere.

Det stod klart for Peter, at han havde fundet den hylde, han passede bedst på.

Kombinationen af interesse og talent gjorde, at Peter i 1997 var klar til at overtage ejendomsmæglerforretningen Scheel og Orloff i Brønshøj.

Den unge mand, hvis historie startede som søndagshjælper i 1985, er Peter Sepstrup. I dag er han indehaver ejendomsmæglerforretningen Estate Brønshøj/Herlev. Den samme forretning som han trådte ind ad døren til for mere end 30 år siden.

MARKEDET HAR UDVIKLET SIG

Men det er ikke meget andet end lokationen, der er det samme, som det var dengang.

I 2003 blev Scheel & Orloff-kæden omdannet til det nuværende Estate.
Sideløbende hermed udviklede boligmarkedet og ejendomsmæglerfaget sig hastigt.

I dag er forventningerne til en ejendomsmægler helt anderledes. Den unikke og trygge kundeoplevelse er i centrum.

Og den får du hos Estate Brønshøj/Herlev.

Her træder du ind i en moderne ejendomsmæglerbutik, hvor dine behov og din tryghed er i fokus.

Her arbejder Peter Sepstrup, sammen med sine ansatte, hver dag for at matche sælgere og købere med hinanden, så begge parter får den bedst mulige oplevelse med bolighandelen.

Styrken er den lokale historie

I 31 år har mæglerforretningen ligget det samme sted. Og som Peter selv formulerer det, så er der stort set ikke den bolig i området, som ikke er blevet vurderet og/eller solgt af en mægler i butikken.

Mæglerne i Estate Brønshøj/Herlev er lokalt kendte. De ved hvilke skatte, der gemmer sig på de brønshøjske veje, og de ved, hvorfor det lige præcis her er så fantastisk at bo.

”Hos Estate Brønshøj/Herlev sælger vi ikke mursten. Vi sælger hjem. Og der er stor forskel. For når man sælger et hjem, kommer det med en historie. Det kommer med minder. Det kommer med små særpræg og skjulte smutveje, som kun hjemmets ejer kender til”, fortæller Peter Sepstrup.

Og netop de små historier kan vi bruge i fortællingen om dit hjem.

For det er ofte på det tidspunkt, hvor en potentiel køber kan forestille sig din bolig som et sted, hvor personen selv kan skabe minder med sin familie, at din bolig bliver solgt.

Hos Estate Brønshøj/Herlev er vi eksperter på området i området.

Kontakt os i dag på telefon 4011 2323, så hjælper vi dig videre med dit boligsalg.